4.5
Peunteun anjeun
Peunteun
Tamu Teu Disangka rata-rata 4.5 / 5 kaluar 10
pangkat
23rd, éta gaduh 12.2K pintonan bulanan
alternatip
Ngamutahirkeun
Panulis (s)
Artis (s)
Genre (s)
ngetik
Manhwa