3.6
Peunteun anjeun
Peunteun
madam rata-rata 3.6 / 5 kaluar 18
pangkat
8th, éta gaduh 4.5K pintonan bulanan
alternatip
Ngamutahirkeun
Panulis (s)
Artis (s)
Genre (s)
ngetik
Manhwa