3.9
Peunteun anjeun
Peunteun
Tokoh Utama nyaéta Penjahat rata-rata 3.9 / 5 kaluar 9
pangkat
80th, éta gaduh 2.3K pintonan bulanan
alternatip
Ngamutahirkeun
Panulis (s)
Artis (s)
Genre (s)
ngetik
Manhwa