5
Peunteun anjeun
Peunteun
Ngadoa rata-rata 5 / 5 kaluar 2
pangkat
N / A, éta gaduh 27K pintonan
alternatip
N / A
Panulis (s)
Ngamutahirkeun
Artis (s)
Ngamutahirkeun
Genre (s)
ngetik
Manhwa