3.6
Peunteun anjeun
Peunteun
Manehna keur Gawé Out rata-rata 3.6 / 5 kaluar 5
pangkat
10th, éta gaduh 4.3K pintonan bulanan
alternatip
Ngamutahirkeun
Panulis (s)
Artis (s)
Genre (s)
ngetik
Manhwa