3
Peunteun anjeun
Peunteun
Padumukan Ganda rata-rata 3 / 5 kaluar 5
pangkat
N / A, éta gaduh 506 pintonan bulanan
alternatip
두집살림 ; Dua Rumah Tangga
Panulis (s)
Artis (s)
Genre (s)
ngetik
Manhwa