3.8
Peunteun anjeun
Peunteun
Hatur nuhun, Namjoo rata-rata 3.8 / 5 kaluar 4
pangkat
N / A, éta gaduh 72.5K pintonan
alternatip
Ngamutahirkeun
Panulis (s)
Artis (s)
Genre (s)
ngetik
Manhwa