3.6
Peunteun anjeun
Peunteun
bunderan rata-rata 3.6 / 5 kaluar 7
pangkat
5th, éta gaduh 7.9K pintonan bulanan
alternatip
동아리, Drama Ratu, Panggung Teater
Panulis (s)
Artis (s)
Genre (s)
ngetik
Manhwa