Sarat jeung Kaayaan

18 USC §§ 2257- 2257A SERTIFIKASI 

Dina raraga nangtayungan barudak tina kajahatan eksploitasi séksual, hukum féderal maksa nami sareng verifikasi umur, rékaman panyusunan, sareng panyiri dina panyipta gambaran visual ngeunaan manusa saleresna dina aktipitas séksual anu jelas atanapi simulasi (Tingali 18 USC § § 2257, 2257A). Ieu ngandung harti yén anu ngahasilkeun pornografi, atanapi ngagambarkeun naon waé kagiatan séksual nganggo jalma saleresna, diperyogikeun pikeun mastikeun yén palaku umur légal (18-taun-lami atanapi langkung) ku ngajaga catetan ngeunaan nami sareng umur para palaku. Éta ogé diperyogikeun pikeun nyingkab lokasi rékaman ieu. Dumasar kana undang-undang, sadaya rékaman tunduk kana pamariksaan.
          Produser ngagunakeun jalma saleresna pikeun ngagambarkeun gambar tina tingkah laku séksual anu eksplisit séksual atanapi paméran anu teu sopan tina alat kelamin atanapi area kemaluan, anu sacara rutin dina jangka waktu bisnis, ngumpulkeun sareng ngarawat rékaman inpormasi idéntifikasi palaku tiasa ngirim sertifikasi ka Jaksa Agung anu diverifikasi pengecualian aranjeunna tina sarat di luhur (Tingali 18 USC § 2257A).

Sertifikasi kedah di-email ka: [email dijaga].

          CEOS ngajaga 18 USC §§ 2257- 2257A sertipikasi anu disayogikeun ku produsen jinis-jinis ieu tina gambaran séksual anu jelas.